Een probleem waar waarschijnlijk niet alleen jij mee te maken hebt: je kunt geen origineel kraamcadeau verzinnen voor je vriend of familielid, maar je wilt niet iets standaards geven. Een oplossing hiervoor is om te kiezen voor een origineel kraamcadeau met naam. Hiermee kun je je cadeau namelijk net iets persoonlijker maken wat meestal zeer gewaardeerd wordt. In dit artikel gaan wij hier verder op in, lees dus vooral verder als je interesse hebt.

Kerstbal als kraamcadeau

Een van de tips is bijvoorbeeld om een kerstbal als cadeau te doen. Dit kan het hele jaar een leuk cadeau zijn, zelfs in de zomer. Deze kerstbal kun je namelijk laten graveren waardoor je het zeer persoonlijk kunt maken.

Graveren

Glas graveren zorgt er dus voor dat het cadeau een stuk persoonlijker wordt gemaakt. Dit is een bepaalde techniek waarmee je in producten namen kunt verwerken en is zeer populair!

Kraamcadeau voor jongen en meisje

Het handige van het glas graveren is dat het neutraal is en dat het kan dienen voor zowel een jongen als een meisje. Zo hoef je niet lang na te denken over verschillende kleuren omdat glas toch geen kleur heeft en geheel doorzichtig is. Kies dus voor een origineel kraamcadeau met naam om net dat beetje extra te geven.