Wanneer jouw keuze valt op een LED Paneel van Light Expert, kies je niet alleen voor goede kwaliteit, maar kies je ook voor duurzaamheid. Daarnaast hebben de panelen een mooie, strakke uitstraling door de mat afgewerkte, aluminium rand. En door de dunne uitvoering zijn ze zelfs in een laag systeemplafond, eenvoudig te monteren.
Van restaurant tot timmerbedrijf, deze panelen kunnen echt overal.

Hoge kwaliteit

De sterke aluminium rand en de onderhoudsvriendelijke materialen, maken dat dit een kwalitatief hoogstaand product is. De flikkervrije verlichting voorkomt een hoop ergernis en geeft rust. Rust voor de ogen en rust tijdens het werken.
Dat maakt de panelen ideaal voor op kantoor, de horeca of in een werkplaats. De panelen voldoen aan de normen voor kantoorverlichting en kunnen daarom met een gerust hart geplaatst worden.

Duurzaamheid

Het traditionele wattage is flink omlaag gebracht, waardoor de duurzaamheid sterk is toegenomen. En dit gaat zeker niet ten koste van de lichtopbrengst.
Optioneel kun je een dimmer plaatsen, waarmee je de lichtsterkte naar eigen wens kunt instellen. De panelen hebben een lange levensduur en hebben een A+++ energielabel. Je koopt een zeer energiezuinig product, dat ook nog eens lang meegaat. Een echte win-win situatie dus.

Uitstraling

De matte afwerking en de keuze uit 4 lichttinten, zorgen ervoor dat de panelen een prachtige aanwinst zijn voor iedere ruimte. Ken je nog die bakken met TL buizen die aan het plafond hangen? Deze ultradunne panelen plaats je met gemak in een systeemplafond. Zelfs als deze heel laag is.

Extra’s

Als extra optie kun je het paneel dimbaar maken. Standaard wordt er een snoer en een stekker met Europese aansluiting bijgeleverd. Als je niet de beschikking hebt over een systeemplafond kun je met een ander ophangsysteem de panelen aan een muur of plafond bevestigen.